Kaj je lepšega kot tisti čarobni trenutek, ko se vse poklopi, ko kolo postane podaljšek telesa, korenine, skale in luknje pa postanejo najboljši rollercoaster na svetu? Nič ni tako lepo, itak! Želimo si, da bi vsi vsaj delno izkusili ta neopisljiv občutek, zato z veseljem delimo svoje znanje z uka željnimi. S Snurfovimi MTB tečaji ciljamo predvsem na odrasle, ki se gorskega kolesarstva lotevajo brez tekmovalnih ambicij in želijo v naravi uživati varno in z nasmehom na ustih, hkrati pa tudi vsaj malo premakniti svoje meje in začutiti veselje ob osvajanju izzivov.   Na tečajih delamo z največ 8 udeleženci pod vodstvom dveh licenciranih učiteljev. Običajno tečaj vključuje tri fure, kjer vadimo tehnike, se posnamemo in pogledamo kako nam gre, predebatiramo nastavitve koles in kakšno rečemo o vajah, ki jih lahko vsak nato dela sam.

Na začetnih tečajih štartamo s popolnimi osnovami, pravilno držo na biciklu in najpomembnejšimi tehnikami za varno in zabavno preganjanje po trailih. Primerni so tako za popolne začetnike, kot samorastnike, ki so pri solo kolesarjenju gotovo pobrali kakšno slabo navado.

Nadaljevalni tečaji so namenjeni tistim, ki osnove na kolesu že obvladajo in bi radi naredili korak naprej. Na nadaljevalnih tečajih se lotimo tehnik skakanja, ravnotežja, iskanja linij na terenu in drugih tehnik.

Termine za tečaje objavljamo na Facebooku (https://www.facebook.com/supersnurf/), naši učitelji pa z veseljem sprejmejo tudi zaključene skupine ali individualne ure.

  • Extremevital
  • Giro
  • Bell Helmets
  • VO2Sport
  • Vigor Move and Live
  • Air N Shox

Zadnji tviti

Loading tweets...