Snurfova pomlad bo letos posebej bogata, za člane in prijatelje kluba pripravljamo kar štiri različne aktivnosti:

- SnurFurce, vsakotedenske brezplačne fure namenjene druženju in sproščenemu furanju, bodo letos za spremembo ob četrtkih (OPA! zabeleži si!). Štartamo 3.4.2019 na Golovcu.

- Petkov Šoder je novost. Glede na to, da nas več v klubu že nekaj časa redno navija po slabih cestah in makadamih (gravel bike se temu reče), bomo letos tudi to zabavo delili z drugimi. Prva doza petkovega šodra bo že 5.4.2019, prosimo pa za predprijavo po mailu.

- Snurf Frika, prosto plezanje pod nadzorom usposobljenih inštruktorjev, se širi v pomlad z dvema terminoma na teden. Ob ponedeljkih plezamo v dvorani PCL, ob sobotah pa v naravi. Tudi za udeležbo na friki prosimo za mail vnaprej, da se dogovorimo o podrobnostih. Z novo skupino štartamo 8.4.2019. Število mest je omejeno, zato se prijavi čimprej!

- Tečaji gorskega kolesarjenja bodo potekali tudi letos. Primerni so za vse, ki bi radi obvladali svoj bajk in furali bolj sproščeno in varno. Letos čisto zares organiziramo tudi nadaljevalni tečaj s prav posebnim mojstrom belance. Več sporočimo kmalu!

O vseh aktivnostih, terminih in podrobnostih bomo obveščali sproti, zato oči na pecljih in kakšen klik na naš profil ne bodo odveč.

 

Se vidimo zunaj na soncu!

 

Udeležba na furi, friki in šodru je brezplačna, saj so programi sofinancirani s strani Športne zveze Ljubljana in Mestne občine Ljubljana.

  • Extremevital
  • Giro
  • Bell Helmets
  • VO2Sport
  • Vigor Move and Live
  • Air N Shox

Zadnji tviti

Loading tweets...