KDAJ: 11.11.2018 ob 09:45

ZBOR: Na končni postaji mestnega avtobusa št. 5 v Podutiku. Dobimo se ob 09:45, povratek predvidoma okoli 17:00 ure.

DOLŽINA: 35 km VIŠINSKA RAZLIKA: cca. 1200 vm TEŽAVNOST: srednje zahtevna tura (vzpon V5, spust S4) PODLAGA: asfalt, makadam, utrjena pešpot, kolovoz, gozdna pot, enoslednica

KRATEK OPIS: S končne postaje odrinemo v smeri Toškega čela proti Topolu nad Medvodami. Sledi malce bolj zahteven vzpon v smeri Grmade, ki nas vodi do turistične kmetije Gonte. Pot nato nadaljujemo ob vznožju Tošča proti Govejku, kjer je predviden tudi postanek za »martinovo« kosilo. Sledi spust v dolino in nato ponoven vzpon na Topol - tokrat z medvoške strani. Sledi povratek na Toško čelo in spust po vsem dobro znanih "jajčkih".

OPREMA:

- tehnično brezhibno gorsko kolo s profiliranimi gumami in vsaj sprednjim vzmetenjem

- čelada, rokavice, očala, rezervna majica ter anorak za primer dežja

- hrana in pijača iz nahrbtnika

- rezervna zračnica, tlačilka, orodje, komplet za krpanje zračnic, osebna prva pomoč

- osebni dokument

Število mest je zaradi varnosti omejeno. Prijave in informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali prek mobitela na 041990058.

 

Udeležba na Snurf Furi je brezplačna, saj jo sofinancira Mestna občina Ljubljana

S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti ture ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje. Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje ture.

 

  • Extremevital
  • Giro
  • Bell Helmets
  • VO2Sport
  • Vigor Move and Live
  • Air N Shox

Zadnji tviti

Loading tweets...