Prva dirka EP v spustu na Lošinju

29. aprila, 2024

Čestitke Lars Kovacic za super nastop na prvi dirki evropskega pokala v spustu na Lošinju . Lars se je v malem finalu uvrstil na 4. mesto v članski kategoriji. Veliki finale mu je ušel za las, še vedno pa je pokazal, da je forma prisotna!

Več ...

Nova člana Snurfove brigade: Liam Pezdevšek in Jan Hvalc

24. aprila, 2024

Liam Pezdevšek in Jan Hvalc sta letošnja nova člana Snurfove brigade. Nastopila sta na drugi dirki serije SloEnduro Borovci, nad Ilirsko Bistrico na kateri se je zbralo kar 200 tekmovalcev iz 8 držav.

Več ...

JUTRI! Snurf Fura : po sledeh Savskih 50

21. aprila, 2024

Jutri je na sporedu Snurf Fura – ŠODR in MTB po sledeh Savskih 50 Vodil nas bo nihče drug kot Andrej DeKleva, prekolesarili pa bomo večji del trase, na kateri v decembru poteka dogodek Savskih 50 – recimo kakih 30 km. Primerno za gorska, gravel in treking kolesa. Makadami, kolovozi in kar nekaj lepih stezic.

Več ...

Pridi na SNURF FURO

15. aprila, 2024

Pridi na SNURF FURO Vabljen/a na MTB popotovanje v okolici Sostrega. Na sporedu je krasna, ne preveč zahtevna enoslednica med borovničkami, ki ne bo vzela veliko časa. Računajmo cca 30minut pogovornega tempa po asfaltu navzgor in cca 5min – 10min gozdne uživancije navzdol. Dobro razmerje, kajne? Cca 4km in okoli 300m višincev. Če bo vzdušje, […]

Več ...