Supersnurfovci se tako ali drugače s kolesi podimo že zelo dolgo. V starih časih živalskega dvoboja in zgodnjih let pokala Slovenije v spustu smo več dirkali in organizirali dirke, danes poleg dirkanja furamo predvsem zase. Gorska kolesa so nam dala zelo veliko, zato sedaj želimo gorsko kolesarjenje na prijazen in netekmovalen način predstaviti tudi drugim. Zato organiziramo tedenske brezplačne SnurfFurce in tečaje tehnike gorskega kolesarjenja (http://www.supersnurf.si/index.php/delavnice), letos pa korak s trendi držimo še z makadamskim furanjem na Šodr turah. V sodelovanju s planinsko zvezo pa organiziramo tudi pravo šolo turnega kolesarjenja (http://www.supersnurf.si/index.php/tecaji).

SnurfFurce potekajo ob četrtkih po priljubljenih gorsko kolesarskih poteh v okolici Ljubljane. Datume in destinacije sproti objavljamo na Facebooku (https://www.facebook.com/supersnurf/), člane in prijatelje pa najraje neposredno obveščamo po elektronski pošti. Na listo se lahko prijavite s klikom tule (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ). SnurfFurce so brezplačne, saj jih organiziramo s sofinanciranjem Mestne občine Ljubljana in v sodelovanju s konzorcijem Razgibajmo Ljubljano in Športno zvezo Ljubljane.

Šodr ture v sezoni 2019 organiziramo poskusno, saj se je pred nekaj leti lep del kluba okužil s furanjem na dolge proge po slabih in manj obiskanih cestah ter makadamih. V in okoli Ljubljane pa je primernega terena na pretek. Na luftanju možganov in utrujanju stegen se nam lahko pridružite brezplačno, le prijavite se prej po mailu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), saj je velikost skupine omejena. Tudi tu nam s sofinanciranjem pomaga Mestna občina Ljubljana.

  • Extremevital
  • Giro
  • Bell Helmets
  • VO2Sport
  • Vigor Move and Live
  • Air N Shox

Zadnji tviti

Loading tweets...