Današnje novice so v celoti namenjene Ljubljana MTB Vikendu , ki se bo odvijal od petka 18.09.2020 do nedelje, 21.09.2020. Zakaj? Ker je to največji ljubljanski gorskokolesarski festival in se spodobi, da naredimo skupaj kakšno furo!

In kaj vse je na sporedu?

 

TEKMOVANJA ČISTO ZARES IN ZA HEC:

1. DRŽAVNO PRVENSTVO V PUMP TRACKU + B4X - PETEK, 18. 9.

Prvič bodo majice državnih prvakov oblekli tudi tekmovalci v verjetno najbolj zabavni disciplini gorskega kolesarstva. Proga v Novih Fužinah je super, zato bo tekmovanje zagotovo super zabavno! Tekmovanje šteje tudi za Pokal B4X, ki je itak sinonim za "namenjeno vsem".

Info & razpis: http://www.ljubljanamtbvikend.si/pumptrack-nationals/

Prijave: https://bit.ly/2FG6e6x

 

2. KRALJ IN KRALJICA BIKE PARKA LJUBLJANA - SOBOTA, 19. 9.

Dirka, ki je zares sproščeno furanje v parku s prijatelji ter dvigom pulza po štartu in vklopu štoparice. Pet različnih disciplin, poljubno število ponovitev, vsak je nekje boljši. Za tekmovalce in predvsem za ljubitelje gorskega kolesarjenja. Cel dan bo z nami tudi ekipa Lepe Žoge, kar pomeni slastni HODOKI za vse!

Info & razpis: http://www.ljubljanamtbvikend.si/queen-and-king-of-bike-park-ljubljana/

Prijave: https://bit.ly/2FnuQBD

 

3. SLOENDURO 4FUN GOLOVEC TRAILS - NEDELJA, 20. 9.

Štiri etape po legendarnih stezah Golovca ne gre zamuditi, ker pa je tekmovanje pod serijo 4Fun je v prvi vrsti pomembna udeležba in zabava, seveda pa se bomo gnali tudi za čim boljše čase.

Info & razpis: http://www.ljubljanamtbvikend.si/enduro-for-fun/ 

Prijave: https://bit.ly/32w2nC7

 

REKREACIJA ZA VSE GENERACIJE:

V okviru Ljubljana MTB Vikenda je organiziranih cela vrsta terminov za rekreativne gorske kolesarje! Na skupno furo greste lahko z nami, ali pa z društvi KD Rajd in Golovec Trails.  

 

Preden se lotimo terminov in lokacij pa še nekaj pojasnil:

- Petkova okrogla miza je namenjena strokovni javnosti, če se je želite udeležiti pišite na 

- Sobotna animacija v Bike Parku Ljubljana je namenjena otrokom, ŠE BOLJ PA STARŠEM. Vi boste furali, za vaše otroke pa bodo skrbeli naši učitelji. Tako boste zlahka dirkali na "tekmovanju"  za Kralja in Kraljico Bike Parka Ljubljana.  

- Nedeljski izleti po Golovcu bodo šli po sledeh endura SloEnduro 4Fun Golovec Trails. Ko bodo tekmovalci mimo se boste v družbi našega vodnika po istih linijah spustili še vi, morda pa se nato naslednje leto prijavite na dirko.

 

ČETRTEK, 17. 9. 2020

16:30 Priprave na nedeljski enduro z Golovec Trails, zbor pri Cmokaču (Dolenjska cesta 242c) / Golovec trails / PRIJAVA

17:00 Trening Big Line Session v Bike Parku Ljubljana / PRIJAVA This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

PETEK, 18. 9. 2020

10.00 - 12.00 Okrogla miza Izzivi razvoja gorskega kolesarjenja v Ljubljani, Mestna hiša / Pišite, če se želite udeležite: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

10.00 - 13.00 Delavnica - gradnja MTB trailov, zbor pri Policijski postaji v Tacnu / GOLOVEC TRAILS / Piši na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

16:00 - 19:00 Tura po skritih poteh Golovca, zbor pri Urban Ringu / GOLOVEC TRAILS / PRIJAVA

16:30 - 19:00 Snurfova fura: Rašica je špica, zbor pri Mercatorju v Srednjih Gameljnah / ŠD SUPERSNURF / PRIJAVA na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

SOBOTA, 19. 9. 2020

10:00 - 12:00 Otroška animacija (starši furajo!) - Spoznaj Bike/Skills Park Ljubljana / KD RAJD / https://www.kd-rajd.si/prijava-na-rajdove-dogodke/ 

12:00 - 13:00 Otroška animacija (starši furajo!) - Pump linija / KD RAJD / PRIJAVA

13:00 - 15:00 Otroška animacija (starši furajo!) - Spoznaj Bike/Skills Park Ljubljana / KD RAJD / PRIJAVA

15:00 - 16:00 Otroška animacija (starši furajo!) - Pump linija / KD RAJD & GOLOVEC TRAILS / PRIJAVA

10:00 - 13:00 Snurfova fura: Po poteh stare slave - nostalgičen izlet s Supersnurfom, zbor v Bike Parku Ljubljana / ŠD SUPERSNURF / PRIJAVA na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

NEDELJA, 20.09.2020

12:30 - 14:30 Voden MTB izlet - Po sledeh endura 1., zbor pri Urban Ringu / KD RAJD / PRIJAVA

15:30 - 17:30 Voden MTB izlet - Po sledeh endura 2., zbor pri Urban Ringu / KD RAJD / PRIJAVA

14:30 - 17:30 Makadamkanje oz. šodr tura čez Golovec na Barje, zbor pri Urban Ringu / KD RAJD & ŠD SUPERSNURF / PRIJAVA na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

IN ŠE DOBRODELNA NOTA

Dogodek, ki ga v sklopu Ljubljana MTB Vikend še posebej z veseljem izpostavimo

Po Kralj in kraljica Bike Parka Ljubljana in našem Enduro Golovec Trails 2020 / SloEnduro 4Fun prologu v Podutiku, se v soboto zvečer v baru Lepa Žoga dobimo na dobrodelnem Scott - Continental Pump Sešnu (1 krog = 1 evro)

 •   Pumpale bodo znance face
 •   Vsak krog prinese en evro za projekt Botrstvo
 •   Znesek bo vplačal naš generalni sponzor, podjetje Proloco Trade - Slovenski kolesarski mojster
 •   Potekala bo tudi dražba športnih rekvizitov
 •   Zaključili pa bomo s praznovanjem obletnic mtb.si in Lepa Žoga na koncertu Kočevska Orkestra

KJE PA PARKIRAM?

Pa pridi z bajkom! Ne gre? O.K.

Potem pa dosledno spoštuj navodila redarjev in usmerjevalnih tabel. Še posebej pomembno je to za vse dogajanje v Bike Parku Ljubljana in na Golovcu, v bližini KoloParkov Nove Fužine in Spodnja Šiška pa je dovolj parkirnih mest.

PRIDI ZDRAV!

Vsi dogodki in fure bodo potekali skladno z Odloki o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti, ki so dostopni na strani http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ODLO2088. Prosimo, da si z ukrepi seznanjen/-a in jih upoštevaš. 

 

Se vidimo na bajku!

 

 

 • Extremevital
 • Giro
 • Bell Helmets
 • VO2Sport
 • Vigor Move and Live
 • Air N Shox

Zadnji tviti

Loading tweets...